У Мелітополі знищено штаб окупантів, у Каховському районі ворог посилив фільтраційні заходи, а в Енергодарі вилучає українські підручники з історії для знищення – Генштаб

Київ. 17 листопада. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – У Мелітополі (Запорізька обл.) Збройні сили України знищили штаб російських окупантів, у Каховському районі ворог посилив фільтраційні заходи, а в Енергодарі вилучає українські підручники з історії для їхнього подальшого знищення, повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

"15 листопада у місті Мелітополь наші воїни знищили штаб одного з ворожих підрозділів", – йдеться у ранковому зведенні Генштабу.

Зазначається, що в результаті дій Сил оборони в районах населених пунктів Кінські Роздори, Владівка і Благовіщенка Запорізької області знищено два склади боєприпасів, дві одиниці БМ-21 "Град" та зенітний ракетний комплекс С-300. Також ворог втратив близько 100 осіб загиблими та пораненими.

Водночас у Каховському районі ворог посилив фільтраційні заходи після ефективного вогневого ураження Силами оборони його позицій. У самій Каховці російські загарбники мінують об’єкти інфраструктури та знищують вежі стільникового зв’язку.

Крім того, в Енергодарі Запорізької області противник вилучає усі підручники з історії України для подальшого їхнього знищення.

"Російські окупанти не полишають спроб насадження своєї та знищення української культури на тимчасово зайнятій території України", – сказано у повідомленні.

Також повідомляється, що "за поданням самопроголошеної влади тимчасово окупованої території Донецької області указами президента російської федерації присвоєно так звані "почесні звання" містам Горлівка та Маріуполь".

Джерело: https://www.facebook.com/GeneralStaff.ua/posts/pfbid027sLbeNqKjKYDVSiJSxiR4i1YyKaThU5BDD1tLNbN1PMfS5EFU2AGHWEvpJu4BqpCl

administrator

Related Articles