Multiplex відновив роботу трьох із семи постраждалих внаслідок агресії Росії кінотеатрів

Київ. 18 листопада. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Multiplex відновив роботу трьох із семи постраждалих внаслідок агресії Росії кінотеатрів, повідомив CEO Multiplex holding Роман Романчук агентству “Інтерфакс-Україна”.

"Сім наших кінотеатрів пошкоджено внаслідок ракетних обстрілів: у Маріуполі, Запоріжжі, Херсоні, Одесі, Києві та два у Харкові. Три кінотеатри ми вже відновили і розпочали покази – у столичному Ретровілі влітку, сьогодні у харківському ТРЦ Nikolsky та одеському ТРЦ Riviera", – повідомив Романчук.

За його оцінкою, для відновлення всіх кінотеатрів потрібно від $20 млн.

"Частина кінотеатрів зруйнована повністю – у Запоріжжі та Маріуполі. У Херсоні частина ТРЦ «Фабрика», де розміщено наш кінотеатр, постраждала менше, там теоретично можливе відновлення, але наші експерти ще не були на місці. У харківському «Дафі» поновлення сеансів можливе з технічного погляду, але не з погляду безпеки на даному етапі", – повідомив Романчук.

Компанія "Мультіплекс-Холдинг" заснована у 2003 році. За даними на офіційному сайті, на листопад-2021 мережа налічує 26 кінотеатрів.

За даними НКЦПФР, акціонерами ПрАТ на четвертий квартал 2021 року були ТОВ "КУА "Контадор" ПВНЗІФ "Октант" (9,9%) та "Авіор" (12,4%), ТОВ "КУА "Капітал груп" ПВІФНЗ "Капітал Рекорд (11%) та "Нові будівельні технології" (11%), а також АТ "ЗНВКІФ "Васат" (49%).

За даними Opendatabot, кінцевим бенефіціаром "Мультіплекс-Холдинг" зазначено Ксенію Трофименко.

administrator

Related Articles