Twitter відновив акаунт Трампа

Вашингтон. 21 листопада. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Американський бізнесмен Ілон Маск, який придбав компанію Twitter, відновить акаунт експрезидента США Дональда Трампа, повідомило в неділю Associated Press (АР).

Маск оголосив про це рішення в ніч на неділю за місцевим часом за підсумками голосування, проведеного серед користувачів соцмережі. "За" відновлення акаунта Трампа висловилися 51,8% тих, хто проголосував.

"Народ висловився. Акаунт Трампа буде відновлено. Голос народу – голос Божий", – написав Маск у твіттері.

Незабаром після цього заморожений на початку 2021 року акаунт Трампа знову з’явився у твіттері, причому всі повідомлення експрезидента збереглися.

АР зазначає, що нових твітів Трамп поки що не написав.

"Поки що неясно, чи повернеться Трамп у твіттер. Раніше він казав, що не повернеться, навіть якщо акаунт відновлять", – нагадує агентство.

Напередодні сам експрезидент США сказав: "Я чув про голосування, але не стежив за ним, бо не бачу ніякого толку від нього".

Твіттер заблокував акаунт Трампа після подій 6 січня 2021 року, коли його прибічники намагалися захопити Капітолій. Тодішнє керівництво соцмережі вважало, що твіти Трампа, ймовірно, заохочували та надихали учасників вторгнення.

administrator

Related Articles