Продаж ліхтарів у мережі "АЛЛО" у жовтні зріс учетверо, рацій – утричі

Київ. 21 листопада. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Продаж ліхтарів у мережі національного маркетплейсу "АЛЛО" у жовтні 2022 року зріс у чотири рази, продаж рацій – утричі порівняно з аналогічним періодом 2021 року, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у пресслужбі компанії.

"З початком відключень електроенергії в містах України через пошкодження росією ТЕЦ та електромереж попит на «екстремальні набори» на маркетплейсі «АЛЛО», які раніше мали помірний попит, значно зріс. У жовтні 2022 року, окрім генераторів, обігрівачів та зарядних станцій, українці частіше купували ще ліхтарі та рації", – повідомили у пресслужбі.

Ліхтарі активно розкуповували ще з весни, адже це позиція тривожної сумки. Як зазначають у компанії, у жовтні продаж збільшився вчетверо, якщо порівнювати жовтень 2021 та 2022 років. Середній чек зріс на 19% порівняно з минулим періодом та становить 1242 гривні.

Рації українці купують на випадок перебоїв із мобільним зв’язком та для потреб бійців ЗСУ та ТрО. У пресслужбі зазначають, що торік рації не належали до товарів, які мають високий рівень попиту, їх купували представники вузького сегменту клієнтів "АЛЛО". У жовтні 2022 р. обсяг продажу рацій в "АЛЛО" зріс утричі порівняно з жовтнем попереднього року. Середній чек зріс на 44% та становить 1514 гривень.

При цьому, незважаючи на очікування експертів щодо зростання продажу термосів через відключення електроенергії та холодної пори року, зростання цієї категорії наразі не відбувається. "Термоси, каремати та килимки – категорії товарів, які демонструють незначне зростання у 2022 році порівняно з 2021 роком. Рівень продажу термобілизни залишається на рівні минулого року, а ось середній чек зріс на 25% і становить 1500 грн", – повідомили у пресслужбі.

Партнерами національного маркетплейсу "АЛЛО" є тисячі українських підприємців, які пропонують товари більш як у 3 тисячах категорій. На початку воєнного вторгнення Росії попит упав на всі товари без винятку на 80-90%. Більшість партнерів наразі відновили роботу.

ТОВ "Алло" створено у 1998 році. Станом на лютий 2022 року мережа налічувала 340 торгових точок у 140 містах України. Наразі відкрито понад 270 торгових точок.

За останніми даними ресурсу opendatabot, учасниками ТОВ "Алло" є ПП "Дніпроінвест 2016" (95,19%), Дмитро Деревицький (3,6%), Максим Раскін (1,21%). Кінцевим бенефіціаром зазначено Деревицького.

administrator

Related Articles