Столичний ТРЦ Ocean Plaza відновив роботу

Київ. 22 листопада. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Столичний торговельно-розважальний центр (ТРЦ) Ocean Plaza відновив роботу у вівторок.

Згідно з повідомленням пресслужби ТРЦ, торгова галерея та кінотеатр Cinema Citi працюють з 10:00 до 21:00, а гіпермаркет Auchan – з 08:30 до 21:00. Список відкритих магазинів оприлюднюється на офіційних сторінках у соцмережах. Під час повітряної тривоги ТРЦ не працює, найближче укриття на станції метро "Либідська".

Як раніше повідомляв агентству "Інтерфакс-Україна" міноритарний акціонер ТРЦ компанія UDP, весь прибуток іноземного акціонера, корпоративні права (67%) якого заарештовано, після відновлення роботи ТРЦ буде перераховано до державного бюджету України.

Нагадаємо, у вересні 2022 року Печерський райсуд Києва ухвалив скасувати раніше встановлений арешт на будівлю ТРЦ Ocean Plaza (Київ) у частині використання об’єкта та на кошти на рахунках його власника – ТОВ "ІС "Либідь".

Раніше в рамках кримінального провадження в управління АРМА передано заарештовані корпоративні права товариств на понад 350 млн грн. Як повідомило тоді агентству "Інтерфакс-Україна" джерело в правоохоронних органах, ідеться про столичний ТРЦ Ocean Plaza.

ТРЦ Ocean Plaza на вул. Антоновича, 176 у Києві загальною площею 165 тис. кв. м було відкрито у грудні 2012 року. Інвестиції в нього становили близько $300 млн. Компанія UDP та ТОВ "К.А.Н. Девелопмент" стали партнерами з розвитку проєкту.

ТРЦ було продано російській "ТПС Нерухомість" Аркадія Ротенберга у 2012 році. Пізніше 2019 року бізнесмен Василь Хмельницький опосередковано через UPD Holdings Limited придбав 33,5% акцій ТРЦ Ocean Plaza. 2021 року він продав свою частку підприємцю Андрію Іванову, проте угоду ще не завершено.

Джерело: https://www.facebook.com/OceanPlaza/videos/921682972134216

administrator

Related Articles