Шість бригад ДТЕК відновлюють електропостачання на Херсонщині – топменеджер компанії

Київ. 22 листопада. ЕНЕРГОРЕФОРМА – Шість бригад та 21 одиниця спецтехніки компанії ДТЕК працює над відновленням електропостачання у деокупованій частині Херсонської області, повідомив виконавчий директор компанії Дмитро Сахарук.

"Продовжуємо ремонтні роботи на Херсонщині. Наразі шість бригад ДТЕК та 21 одиниця спецтехніки працюють над поверненням світла в області", – написав Сахарук у своєму фейсбуці у вівторок увечері.

Він уточнив, що п’ять бригад працюють над відновленням сильно пошкодженої під час бойових дій повітряної лінії 150 кВ, яка забезпечує енергоживлення Бериславського та сусідніх районів області.

"Маємо обірвані дроти, повалені опори на багатокілометровій ділянці. Коли відремонтуємо її – зможемо заживити Бериславський та прилеглі райони області", – описав ситуацію топменеджер ДТЕК, додавши, що з грудня на цій території компанія планує розпочати заміну 18 пошкоджених опор.

За його словами, ще одна бригада працює у Білозерському районі, де енергетики вже зробили 75% робіт.

"Йдемо за графіком. Працюємо разом із саперами і робимо все можливе, щоб якнайшвидше заживити Херсонщину", – резюмував Сахарук.

Джерело: https://www.facebook.com/sakharukdv/posts/pfbid02db1Fvxw4uLHoZoL4pw3ren9a4DtCZ9Ajtjqe8ACdaGivkDsrRQjLghwNgJk9U4uSl

administrator

Related Articles