"AB InBev Efes Україна" розподілить в Україні 2 млн банок "гуманітарної" питної води

Київ. 29 листопада. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – ПрАТ "Абінбев Ефес Україна" (AB InBev Efes, Київ), одна з найбільших пивоварних компаній в Україні, в межах гуманітарної допомоги ввезла до країни 2 млн банок питної води, спеціально розлитої для потреб українців у бельгійському Левені.

"Наші партнери Caritas Ukraine та Український продовольчий фонд Food Foundation UA розвезуть воду до регіонів, де є брак питної води, а люди найбільше її потребують. Найближчим часом першу фуру буде доправлено до Миколаєва і Миколаївської області", – написала компанія у фейсбуці у вівторок.

"AB InBev Efes Україна" – один із лідерів українського пивоварного ринку країни, створений у 2018 році в результаті злиття AB InBev та Anadolu Efes на території України та Росії. Компанія "AB InBev Efes Україна" до російського військового вторгнення мала три броварні у Чернігові, Харкові та Миколаєві.

За даними компанії, портфель пивних брендів охоплює глобальні ТМ: Bud, Corona Extra, Stella Artois; міжнародні ТМ: Hoegaarden, Leffe, Beck’s, Lowenbrau, Franziskaner, Spaten, Staropramen, Taller, Velkopopovickiy Kozel; а також локальні ТМ "Чернігівське", "Рогань", "Янтар", "Жигулівське Оригінальне".

https://www.facebook.com/ABInBevEfes.UA/posts/pfbid0BMGzKL7UzNnx9CfLUXRuWEzkA289JWcSXcXvQFnWvxnr9kKnvP81Z1KE7AzrAPiJl

administrator

Related Articles