У Бахмуті внаслідок російських обстрілів загинуло двоє людей, іще 11 поранені – Донецька ОВА

Київ. 30 листопада. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – У Бахмуті внаслідок російських обстрілів загинуло двоє людей, іще 11 – дістали поранень, знищено дитсадок та приватні будинки, повідомив голова Донецької обласної військової адміністрації (ОВА) Павло Кириленко.

"Найбільше напередодні постраждав Бахмут – там дві людини загинули, ще 11 отримали поранення. За попередню добу росіяни знищили в місті дитсадок та щонайменше три приватні будинки. Також на цьому напрямку зафіксовано обстріли на околицях Світлодарської та Соледарської громад", – написав він у телеграм-каналі.

На волноваському напрямку під артобстрілами – Вугледар та Богоявленка, пошкоджено адмінбудівлю.

Курахівська громада зазнала п’яти обстрілів – пошкоджено декілька приватних будинків у Кураховому та Курахівці. Також уночі тривали обстріли Мар’їнки, по Авдіївці вранці ворог здійснив три обстріли – є влучення у житлові квартали, точні наслідки встановлюють.

"Не припиняються масові обстріли Торського і Зарічного – там без жертв", – додав він.

У свою чергу Офіс генерального прокурора в телеграм-каналі в середу повідомляє про двох загиблих та 10 поранених, серед яких – п’ятирічна дитина.

"За даними слідства, 29 листопада 2022 року збройні сили РФ обстріляли з реактивних систем залпового вогню та ствольної артилерії м. Бахмут та Бахмутський район. У результаті масованих атак російських загарбників загинули двоє мирних жителів, ще десятеро зазнали поранень, серед них 5-річний хлопчик", – йдеться в повідомленні.

За інформацією прокуратури, під шквалом снарядів опинилися приватні будинки, господарські споруди, об’єкти цивільної інфраструктури.

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 КК України).

Джерело: https://t.me/pavlokyrylenko_donoda/5707

https://t.me/pgo_gov_ua/7728

administrator

Related Articles