"Київстар" відновив послугу домашнього інтернету в Ізюмі

Київ. 7 грудня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Мобільний оператор "Київстар" завершив відновлення мережі в місті Ізюмі Харківської області та відновив послугу домашнього інтернету для 5,5 тис. квартир жителів міста, повідомила пресслужба компанії в середу.

"Терористичні атаки на енергетичну систему України позбавляють абонентів не лише світла, а і, як наслідок, кабельного інтернету. Тому зараз ми окремо сфокусовані і на відновленні мережі, і на забезпеченні нашого обладнання додатковими джерелами живлення", – прокоментував керівник департаменту фіксованого зв’язку "Київстар" Сергій Сухорук.

Крім того, компанія з 1 грудня почала надавати послуги для перших абонентів у деокупованому Херсоні, де до початку повномасштабного вторгнення послуга домашнього інтернету від "Київстар" була доступна для 81 тис. квартир.

Окрім відновлення пошкодженої інфраструктури, "Київстар" модернізує мережу.

"Зокрема, вже у 18 містах України став доступним інтернет на швидкості до 1 Гбіт/с. Також компанія активно реалізує соціальні проєкти і безкоштовно забезпечила інтернетом понад 1,4 тис. бомбосховищ та укриттів у всій країні, а також підключила 743 модульні будиночки, забезпечивши інтернетом вимушено переселені сім’ї", – додали в компанії.

"Київстар" – найбільший український оператор телекомунікацій. Надає послуги зв’язку та передачі даних на основі широкого спектру мобільних та фіксованих технологій, зокрема 3G. Його послугами на кінець 2021 року користувалися близько 26,2 млн абонентів мобільного зв’язку і близько 1,2 млн клієнтів фіксованого інтернету.

Акціонером "Київстару" є міжнародна група VEON (раніше – VimpelCom Ltd.). Акції групи котируються на фондовій біржі NASDAQ (Нью-Йорк).

administrator

Related Articles