Дослідження соціально-психологічних проблем і потреб осіб постраждалих внаслідок війни: чи актуальна наразі поствоєнна соціально-психологічна реабілітація?

З метою  типологізації соціально-психологічних проблем і потреб осіб постраждалих внаслідок війни команда проекту “Поствоєнна соціально-психологічна реабілітація” проводить опитування фахівців соціальної сфери (соціально-психологічних служб, центрів роботи з ВПО та громадських організацій), які надають соціально-психологічну допомогу постраждалим внаслідок війни. Посилання на анкету (https://forms.gle/ditKvNZQ3pfJeUeD9)

На основі результатів дослідження буде створена міждисциплінарна освітня програма «Поствоєнна соціально-психологічна реабілітація» освітнього ступеня «Магістр» для спеціальностей «Соціальна робота» та «Психологія» для підготовки конкурентоспроможних компетентних фахівців, здатних на високому професійному рівні здійснювати соціально-психологічну реабілітацію осіб постраждалих внаслідок війни для поствоєнного відновлення якості життя українців та відбудови держави. 

Проєкт реалізується за Програмою малих грантів (SUDUS) Проєкту підтримки переміщених університетів Програми ім. Фулбрайта в Україні.

administrator

Related Articles