Кабмін затвердив завдання та ключові показники результативності службової діяльності керівників центральних органів влади та держсекретарів на 2023 рік

Київ. 12 грудня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Кабінет Міністрів затвердив завдання та ключові показники результативності, ефективності та якості службової діяльності державних службовців, які обіймають посади керівників центральних органів виконавчої влади та державних секретарів міністерств, на 2023 рік.

Відповідно до розпоряджень уряду №№1117 та 1121 від 9 грудня, серед показників для керівників центральних органів виконавчої влади: організовувати роботу з розробки нормативно-правових актів з урахуванням відповідних норм права Європейського Союзу та стандартів НАТО у сфері безпеки та оборони; забезпечити розробку, впровадження антикорупційної програми та здійснити моніторинг її виконання; забезпечити функціонування укриття у приміщенні центрального органу виконавчої влади; організувати у установленому порядку роботу персоналу апарату за межами адміністративної будівлі центрального органу, а також низку інших показників.

Зазначається, що міністр, який спрямовує та координує діяльність центрального органу виконавчої влади, відповідно до плану роботи такого органу та з урахуванням посадових обов’язків держслужбовця визначає додатково не більше ніж три завдання з ключовими показниками, яким має відповідати результат виконання завдання та за якими буде оцінено результати його службової діяльності (термін, кількість, відсоток, кількість допустимих відхилень, умови, що свідчать про якість).

administrator

Related Articles