Заступника голови Одеської обладміністрації Муратова звільнено з посади – Марченко

Київ. 10 січня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Голова Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко звільнив із посади заступника голови Одеської обласної державної адміністрації Олега Муратова.

"Розпорядженням начальника Одеської обласної військової адміністрації Максима Марченка №6/К-2023 від 10.01.2023 звільнено Муратова Олега Михайловича з посади заступника голови Одеської обласної державної адміністрації 10 січня 2023 року", – повідомляється у телеграм-каналі Марченка.

5 січня Служба безпеки України повідомила про затримання заступника голови Одеської обласної військової адміністрації прямо в адміністративній будівлі.

"Посадовець за гроші пропонував керівнику одного зі структурних підрозділів ОВА своє "сприяння" в уникненні кримінальної відповідальності за привласнення державного майна… Для цього він планував використовувати особисті зв’язки в правоохоронних органах України. У рамках контролю за скоєнням злочину Служба безпеки задокументувала факт передання посадовій особі "авансу" у розмірі $27 тис.", – ідеться у повідомленні, розміщеному на сайті спецслужби.

Затриманому повідомили про підозру за двома статтями Кримінального кодексу України: ч. 4 ст. 190 (заволодіння чужим майном шляхом зловживання довірою (шахрайство), вчинене в особливо великих розмірах), ч. 2 ст. 15, ч. 4 ст. 27, ч. 3 ст. 369 (закінчений замах на підбурювання до надання неправомірної вигоди службовій особі). Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Джерело: https://t.me/odeskaODA/1074

administrator

Related Articles