У с. Садовому біля Херсону відновлено водопостачання – міськрада

Київ. 13 березня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Водопостачання в с. Садовому Херсонської об’єднаної територіальної громади відновлено в понеділок після піврічної перерви, повідомляють у телеграм-каналі Херсонської міської військової адміністрації.

“Завдяки діям Херсонської міської військової адміністрації село Садове знову з водою. Жителі Садівського старостинського округу внаслідок постійних обстрілів через пошкодження мереж електроживлення понад пів року були без водопостачання”, – йдеться в повідомленні.

Херсонська міськадміністрація за сприяння Консульства України в Гданську передала громаді новий генератор, який у понеділок під’єднали до насосного обладнання і централізоване водопостачання в селі було відновлено. Через відсутність працівників місцевого комунального підприємства Херсонський водоканал надав допомогу у виконанні ремонту й технічного обслуговування насосної станції в Садовому.

“Подачу води планується здійснювати щоденно за встановленим графіком. Також фахівцями вирішується питання щодо електропостачання у старостинському округу”, – повідомили в міськадміністрації.

Раніше Міжнародна організація з міграції передала Херсонській області два генератори для відновлення централізованого водопостачання в селах Дудчани та Новогригорівка.

Джерело: https://t.me/kherson_miskrada/12641

administrator

Related Articles