Зеленський запросив ісландський бізнес інвестувати в проєкти "зеленої" енергетики України

Київ. 14 березня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Президент України Володимир Зеленський провів у Києві зустріч із прем’єр-міністром Ісландії Катрін Якобсдоттір, де, зокрема, запросив представників ісландського бізнесу інвестувати в проєкти “зеленої” енергетики України.

“Сьогодні зустрівся з прем’єр-міністром Ісландії Катрін Якобсдоттір…. Обговорили перебіг та перспективи відбудови України. Акцентував на перспективах використання досвіду Ісландії у сфері “зеленої” енергетики і запросив ісландський бізнес уже зараз інвестувати у відповідні проєкти в нашій державі”, – написав Зеленський у телеграмі.

Як зазначається, під час зустрічі сторони також обговорили роботу з притягнення Росії до відповідальності за воєнні злочини, вчинені в Україні, та розглянули імплементацію української Формули миру.

“З перших днів повномасштабної російської агресії Рейк’явік активно підтримує Україну. Вдячний уряду і народу, всім ісландцям за підтримку. Ми цінуємо, що Ісландія допомагає нам політично, фінансово, на гуманітарному та інших напрямах”, – додав президент.

Джерело: https://t.me/V_Zelenskiy_official/5492

administrator

Related Articles