Найближчими днями в Україні буде тепло, місцями пройде невеликий дощ

Київ. 15 березня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Хмарно з проясненнями буде в Україні в четвер, 16 березня, повідомляє Укргідрометцентр.

У західній частині країни очікується мокрий сніг, подекуди налипання мокрого снігу, у Харківській, Дніпропетровській та Запорізькій областях помірний дощ. На решті території без істотних опадів, лише вдень у північних областях невеликий дощ.

На заході України вночі на дорогах місцями ожеледиця. У більшості південних та центральних областей уночі та вранці місцями туман.

Вітер переважно північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 0-5° тепла; вдень 8-13°, у північних, західних та Вінницькій областях 4-9° тепла.

У Києві 16 березня хмарно з проясненнями. Вночі без істотних опадів, удень невеликий дощ. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 2-4° тепла, вдень 5-7°.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії ім. Бориса Срезневського, у Києві 16 березня найвища температура вдень була +13,7°С у 1937 році, найнижча вночі -18,0°С у 1942 році.

У п’ятницю, 17 березня, в Україні мінлива хмарність. Уночі у всій країні, крім західної частини та більшості північних областей, удень у східній частині та в Криму місцями невеликий дощ (уночі з мокрим снігом).

Температура вночі в північних і центральних областях від 3° тепла до 2° морозу, у західній частині до 5° морозу, на решті території 2-7° тепла; вдень 4-9° тепла, у південній, східній частині та на Закарпатті до 13°.

Температура в Карпатах уночі 5-10° морозу; вдень 0-5° морозу. Вітер північно-західний із переходом на південно-східний, 7-12 м/с.

У Києві 17 березня мінлива хмарність. Без опадів. Вітер північно-західний із переходом на південно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі близько 0°; вдень 7-9° тепла.

administrator

Related Articles