Київська прокуратура: $2 тис. за дозвіл на розміщення кафе – пункту незламності – затримано директора парку "Партизанська слава"

Київ. 20 березня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Викрито директора київського парку “Партизанська слава” за одержання неправомірної вигоди в $2 тис. за дозвіл на розміщення кафе – пункту незламності, повідомила Київська міська прокуратура.

“За процесуального керівництва Подільської окружної прокуратури міста Києва на одержанні неправомірної вигоди викрито директора Парку культури та відпочинку “Партизанська слава”, що підпорядковується Департаменту культури КМДА (ч. 3 ст. 368 КК України), ідеться в пресрелізі прокуратури, розісланому в понеділок.

За даними слідства, чиновник вимагав у представника приватного товариства неправомірну вигоду у $2 тис. за надання дозволу на розміщення на території парку кафе. Цей заклад також мав використовуватися як пункт незламності.

Під час контролю за вчиненням злочину правоохоронці задокументували передачу директору парку неправомірної вигоди двома частинами. “Під час одержання другої частини в сумі $ 1 тис. посадовця затримали”, – поінформувала пресслужба прокуратури.

Наразі затриманому повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту, який прокуратура оскаржує.

Слідчі дії у кримінальному провадженні тривають.

administrator

Related Articles