Окупанти завдали 41 авіаудару по Україні та здійснили понад 30 обстрілів із РСЗВ за добу – Генштаб ЗСУ

Київ. 22 березня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Російські окупанти за добу завдали ракетного удару по Запоріжжю, внаслідок чого дві російські ракети влучили в житловий багатоповерховий будинок, є загиблі та поранені серед цивільних осіб, а також здійснили понад 30 обстрілів із реактивних систем залпового вогню та завдали 41 авіаційного удару по території України.

“Зокрема, окупанти використали 21 БпЛА типу “Шахед-136″ із Брянської області Російської Федерації, 16 із цих дронів було збито. Внаслідок ударів ворожих БпЛА росіяни вразили територію гуртожитку фахового коледжу у Ржищеві на Київщині, є загиблі і пораненні серед цивільних громадян, а також пошкоджено об’єкт цивільної критичної інфраструктури на Житомирщині”, – повідомляється в оперативній інформації щодо російського вторгнення на 18:00 середи, оприлюдненій на сторінці Генерального штабу ЗСУ у фейсбуці.

Протягом доби ворог здійснив обстріл районів понад 40 населених пунктів Чернігівської, Сумської, Харківської, Луганської, Донецької, Запорізької та Херсонської областей, зокрема, міст Вовчанськ і Куп’янськ Харківської області, Бахмут, Авдіївка, Красногорівка, Мар’їнка та Вугледар Донецької області, Гуляйполе Запорізької області, Берислав Херсонської області та місто Херсон.

“Загроза завдання ворогом ударів залишається на всій території України”, – наголосили в Генштабі.

Джерело: https://www.facebook.com/GeneralStaff.ua/posts/pfbid0teY5FqmU8LGqkZLBCsz7LkMfYgFE7sBjQ8t3ymULBQrcnKe6d98L2xTEwqtpowm9l

administrator

Related Articles