Молодь ВПО Київщини вчилась толерантному ставленню до культури, звичаїв народів інших країн

18 березня для молоді Київщини було проведено майстер-клас «Толерантність в молодіжному середовищі», на заході були присутні мешканці м. Біла Церква, м. Буча, м. Ірпінь, м. Бровари   Київська область. Майстер клас було проведено спеціалістами громадської організації “Модерна молодь” у рамках проєтку “Новий дім: інтеграція ВПО з числа молоді в нові громади Київської області”. 

Майстер-клас складався з таких тематик:

– Розгляд поняття толерантність: приклади з життя. 

– Трактування поняття «толерантність» різними науками.

– Толерантність – як впливає на права людини.

– Знайомство з  культурою і традиціями країн Азії та Африки.

– Ознайомлення з традиціями та звичаями Західної України. 

Отже на майстер-класі учасники ознайомились з багатогранністю нашого світу, культурою і традиціями країн Азії та Африки. Було проведено роботу над формуванням шанобливого ставлення до культури, традицій, способу життя і звичаїв народів інших країн. Також ознайомились з традиціями та звичаями Західної України, на завершення підвели підсумки та поділились враженнями. 

Учасник майстер-класу Дмитро поділився своїми враженнями: “Майстер-клас був цікавим та різноманітним, дізнався культурні особливості країн, що дозволо з іншої сторони поглянути на дані країни. Що стосується толерантності, то особисто я не приділяв велике значення даному поняттю, не розумів де межа дозволеного, щоб не порушити права людей. Зараз таке розуміння у мене є, тому, можу впевнено сказати, що захів для мене був корисним”. 

Нагадуємо, що Ви можете покращити свої знання під час консультації з кар’єрним радником ГО “Модерна молодь”, для запису на кар’єрну консультацію заповніть анкету за посиланням – https://forms.gle/uPxaBzf7TtfahhW3A Або пишіть на електронну адресу: modern.youth@ukr.net або в месенжер організації https://www.facebook.com/modern.youth.lg   

Публікація підготовлена за фінансової підтримки Чорноморського Фонду регіонального співробітництва – проєкту Німецького фонду Маршалла. Її зміст є виключною відповідальністю громадської організації “Модерна молодь” і не обов’язково відображає позицію Чорноморського Фонду регіонального співробітництва – проєкту Німецького фонду Маршалла.

#ПрямуємоРазом 

#ПрограмаСтійкість 

#BSTproject



administrator

Related Articles