Кабмін визначив Мінрозвитку головним органом із формування держполітики у сфері облаштування та модернізації ПП через держкордон

Київ. 24 березня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Кабінет Міністрів визначив Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури головним органом із забезпечення формування та реалізації державної політики у сфері розвитку, будівництва, реконструкції, ремонту, облаштування та модернізації пунктів пропуску через державний кордон.

Як повідомив представник Кабміну у Верховній Раді Тарас Мельничук у телеграмі, відповідне рішення ухвалено на засіданні уряду в п’ятницю.

Крім того, Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури визначено центральним органом виконавчої влади, що реалізує державну політику з питань розбудови, будівництва, ремонту, облаштування та модернізації пунктів пропуску через державний кордон для автомобільного сполучення та їх утримання.

Також схвалено пропозицію Мінрозвитку щодо передачі об’єктів державної власності пунктів пропуску через державний кордон для автомобільного сполучення до сфери управління Державного агентства.

Джерело: https://t.me/tmelnychuk/1936

administrator

Related Articles