"Укрпошта" з квітня запустить послугу для міжнародного продажу в інтернеті

Київ. 27 березня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – АТ “Укрпошта” з початку квітня запустить послугу для міжнародних доставок “Дрібний пакет PRIME”, створену Міжнародною поштовою корпорацією IPC для формату продажу в інтернеті, повідомила пресслужба поштового оператора у понеділок.

“Насамперед “Дрібний пакет PRIME” орієнтується на постійних клієнтів “Укрпошти”, які експортують свої товари, продаючи їх в інтернеті”, – йдеться у релізі держкомпанії.

Згідно з ним, нова послуга буде дешевшою на 8% послуги “Дрібний пакет рекомендований”, якою користуються майже 80% відправників з України, проте вона передбачає доставку замовлення до поштової скриньки клієнта без підпису та визначає пріоритетний порядок обробки посилки в країні призначення та відстеження замовлення у всіх країнах мережі PRIME.

“Укрпошта” уточнила, що послуга діятиме у 67 країнах, зокрема у Канаді, Великій Британії, Німеччині, Австралії, а з 1 травня ще й у Франції.

Поштовий оператор додав, що оформити послугу можна буде в онлайн-сервісах: системі АРI, особистому кабінеті та мобільному додатку, проте у квітні – лише в особистому кабінеті.

Згідно з інформацією на сайті “Укрпошти”, одночасно оператор з 1 травня планує скасувати 3% знижки на дрібні пакети в онлайн-сервісах, проте збереже дію накопичувальної системи знижок для постійних клієнтів послуг “Дрібний пакет” та “Дрібний пакет PRIME”.

Крім того, “Укрпошта” нагадала про зниження з 1 квітня вартості відправок посилок до Німеччини на 60%: відправка посилки вагою до 3 кг коштуватиме $13,7, вагою 7 кг – $21,6, а для легких відправлень продовжать діяти тарифи на дрібні пакети – від 5,6 дол. Надіслати посилку можна з будь-якого відділення “Укрпошти” з доставкою до будь-якого населеного пункту Німеччини.

Як повідомлялося, з початку року “Укрпошта” знизила тарифи на міжнародну доставку до низки країн ЄС. Зокрема, тариф на відправку посилок та дрібних пакетів до Литви, Латвії та Естонії зменшився на -45% та на EMS-відправлення до Польщі на -75%. Учасники ринку пов’язують це з активною експансією основного конкурента – “Нової пошти” – до цих країн.

administrator

Related Articles