McDonald's в Україні запускає доставку разом із Bolt Food

Київ. 29 березня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Компанія McDonald’s розпочала співпрацю з новим партнером із доставки Bolt Food, повідомляє пресслужба компанії.

“Завдяки співпраці з новим партнером із доставки Bolt Food ми стаємо ближче до наших клієнтів і надаємо їм можливість максимально зручно робити замовлення через звичний для них сервіс. Розвиток партнерств і розширення бізнесу на сьогодні є дуже важливим для зміцнення української економіки та внеску в її подальше відновлення”, – наведено в релізі слова генерального директора McDonald’s в Україні, Чехії та Словаччині Юлії Бадрітдінової.

Як наголошується в релізі, тепер клієнти McDelivery зможуть обирати серед двох сервісів (Glovo і Bolt).

Доставка в тестовому варіанті працюватиме в 21 ресторані McDonald’s у Києві та чотирьох ресторанах у Львові. Після закінчення тестового періоду, що необхідний для відпрацювання всіх процедур, послуга стане доступною в інших ресторанах у Києві та Львові. Також доставка поступово розширюватиметься на інші міста України, де працює Bolt Food.

“Ми дуже раді, що Україна нарешті долучилася до переліку країн, де Bolt Food і McDonald’s успішно співпрацюють і розвивають ринок доставки”, – зазначає керівник напрямку доставки їжі Bolt Food в Україні Іван Гринчук.

Доставка з ресторанів McDonald’s здійснюватиметься через застосунок партнера Bolt Food і діятиме в радіусі 2 км. Отримати замовлення можна протягом 30 хвилин.

Мережу розвиває ПІІ “МакДональдз Юкрейн Лтд.” Перший заклад було відкрито 24 травня 1997 року в Києві.

Як повідомлялося, McDonald’s 20 вересня 2022 року розпочав поетапне відкриття ресторанів в Україні. До 24 лютого 2022 року мережа “МакДональдз в Україні” налічувала 109 ресторанів у 24 містах країни.

Станом на 29 березня в мережі компанії в Україні працюють 72 ресторани, із них 43 у столиці.

Згідно з даними Єдиного держреєстру юросіб і фізосіб-підприємців, учасником ПІІ “МакДональдз Юкрейн Лтд.” є MCD Europe Limited (100%, Лондон, Велика Британія).

Статутний капітал ПІІ “МакДональдз Юкрейн Лтд.” на грудень-2021 становив 901,801 млн грн.

administrator

Related Articles