Окупанти завдали 1 ракетного і 3 авіаударів по Україні за добу – Генштаб ЗСУ

Київ. 30 березня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Російські окупанти протягом доби завдали одного ракетного і трьох авіаційних ударів по території України, здійснили п’ять обстрілів із реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ і цивільній інфраструктурі населених пунктів.

Про це повідомляється в оперативній інформації щодо російського вторгнення станом на 18:00 четверга на сторінці Генерального штабу Збройних сил України у фейсбуці.

Протягом доби ворог здійснив обстріли 58 населених пунктів Чернігівської, Сумської, Харківської, Луганської, Донецької, Запорізької, Дніпропетровської, Херсонської та Миколаївської областей. Зокрема, обстріляно міста Вовчанськ і Куп’янськ Харківської області, Сіверськ, Дружківку, Бахмут, Авдіївку, Красногорівку, Мар’їнку, Курахове, Вугледар Донецької області, Гуляйполе Запорізької області, Марганець і Нікополь Дніпропетровської області, Берислав Херсонської області та Очаків Миколаївської області.

“Імовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою, адже ворог і надалі ігнорує закони та звичаї війни, продовжує застосовувати тактику терору проти мирного населення”, – зазначають у Генштабі.

Джерело: https://www.facebook.com/GeneralStaff.ua/posts/pfbid0sRfSAfLk1kVPGKUgiupopHbTBu8oCh1dTLkMnVP7NXomRnEcP74WoBk1jXWsNsosl

administrator

Related Articles