Як українцям отримати якісні біонічні протези безкоштовно?

Як українцям отримати якісні біонічні протези безкоштовно?

Щодня багато українців отримують складні травми від війни. Через обмежений доступ до реальної статистики важко оцінити кількість постраждалих, але на даний момент більше 5 000 українців потребують складного та коштовного лікування та протезування. Завдяки західним партнерам українці можуть отримати протезування безкоштовно: нижче ви знайдете форму, де можна подати заявку на протезування.

З березня 2023 року EnableMe Ukraine та Open Bionics співпрацюють заради допомоги українським Героям – пораненим війною українським військовим та мирним жителям – повернутися після пережитих травм до повноцінного життя, до своїх сімей та друзів. Одним з важливих етапів співпраці буде пошук постраждалих від війни, які зможуть отримати “супер-руки” безкоштовно. 

Британський виробник протезів Open Bionics сьогодні пліч-о-пліч стоїть разом з усією Україною та світом в боротьбі за мир та допомагає постраждалим від війни повернутись до повноцінного життя. Ця британська компанія, яка створює сучасні біонічні протези верхніх кінцівок з високою функціональністю та яскравим дизайном. Такий біонічний протез Hero Arm використовує міоелектричні датчики, щоб перетворити м’язові скорочення на біонічні рухи. Яскравий та сучасний дизайн цих протезів створюється в співпраці з авторами коміксів Marvel – можна обирати колір та форму чохлів на свій смак чи нагоду. Протез може зв’язуватися зі своїм власником за допомогою світлових, звукових та вібраційних сигналів.

 

Наші перші пацієнти з України отримають протези, які називаються “руки героїв” – адже їм ідеально підходить цей продукт”, – вважає  Джоель Гібберт, засновник Open Bionics

За оцінками партнерів, на сьогодні більше 5 000 українців потребують складного та коштовного лікування та протезування. Якщо ви – один з них, не гайте часу! Запрошуємо військових та мирних жителів, які отримали травму на війні в Україні та потребують протезування, заповнити заявку на отримання безкоштовної персональної біонічної руки Hero Arms. Після подання заявки, представники компанії зв’яжуться з протягом місяця, щоб оцінити вашу ситуацію та допомогти з протезуванням.

Подати заявку можна тут

enableme

EnableMe – некомерційна міжнародна організація, головний офіс якої знаходиться в Швейцарії.
 
В квітні 2022 року усього за два тижні неймовірними зусиллями EnableMe відкрили волонтерський філіал в Україні, щоби надавати інформування українцям з інвалідністю – тоді це переважно були питання з біженства та евакуації. Сьогодні EnableMe  надає інформування та консультування людям з інвалідністю, в тому числі первинно набутої, тобто у українських військових та цивільних, що отримали каліцтва та травми на війні. В EnableMe є експерти, що надають безкоштовно консультації та волонтери, що допомагають контактами і не тільки. Якщо вам потрібна допомога в будь-якій точці світу, зверніться до комюніті EnableMe.
administrator

Related Articles