ПРЕС-РЕЛІЗ Brave Inventors: допомога армії та розвиток українського винахідництва

Платформа Brave Inventors створена компанією COSMOLOT для українських винаходів військового призначення, які можуть змінити хід війни та суттєво допомогти армії на фронті.

Мета платформи – стати єдиною організованою точкою збору для винахідників воєнного часу, а також тих, хто зацікавлений в їх придбанні чи фінансуванні.

Винахідники на платформі можуть:

– Розмістити власні винаходи воєнного часу.

– Розповісти про розробки та прототипи.

– Знайти необхідне фінансування чи ментора.

– Отримати більше можливостей для співпраці з виробниками, підприємствами та бізнесами.

Платформа постійно розширює коло учасників. Більше 100 заявок від українських винахідників були подані до розгляду та проходять модерацію. Понад 25 розробок, які шукають підтримки та фінансування , вже на сайті Brave Inventors https://braveinventors.com/. Серед них ударно-розвідувальні комплекси БПЛА, системи накопичення енергії, антидронові рушниці, позашляховик та багато інших українських розробок.

Якщо ви бажаєте допомогти ЗСУ та підтримати винахідників військового призначення, переходьте на сайт Brave Inventors https://braveinventors.com/.

Brave Inventors націлений об’єднати всі зацікавленні у побудові сильної країни сторони. Зокрема це: https://interfax.com.ua/news/press-release/903091.html

– Досвідчені винахідники зброї, протиударних комплексів, обладнання та іншого військового інструментарію;

– Розробники-початківці, які мають прототипи винаходу та шукають фінансування на виготовлення та масштабування;

– Інвестиційні фонди та самостійні інвестори, які зацікавлені в інвестуванні у військові технології;

– Волонтери, які знаходяться у постійному пошуку необхідного для армії обладнання та співпрацюють з міжнародними та вітчизняними благодійними фондами та організаціями;

– Бізнеси, компанії та підприємства, які займаються соціальною діяльністю і вкладають частину доходів у підтримку армії;

– Громадяни, які зацікавлені у всебічній допомозі фронту та наближенні Перемоги України.

Місія Brave Inventors – зробити свій внесок у перемогу України та її світле майбутнє. Привернути увагу до українських розробок та стимулювати винахідницьку діяльність в Україні. Ми віримо, що українські винаходи воєнного часу будуть визнані на світовому рівні та будуть активно використовуватися не лише в нашій країні, а й в країнах союзників.

Українські захисники потребують сучасних та ефективних винаходів. Сміливі створюють майбутнє! Підтримаємо фронт разом:

Якщо ви маєте власний винахід та шукаєте можливості для реалізації, залишайте заявку – BRAVE INVENTORS UA https://t.me/BRAVE_INVENTORS_UA_bot. Підтримати винахідників донатом можна на платформі Brave Inventors https://braveinventors.com/.

administrator

Related Articles