Держприкордонслужба не змогла закупити 50 пікапів за 83,7 млн грн

Київ. 12 квітня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Окрема комендатура охорони та забезпечення Державної прикордонної служби України скасувала тендер на закупівлю 50 легкових автомобілів (пікапів) на очікувану суму 83,683 млн грн (із ПДВ) після відхилення тендерних пропозицій двох учасників.

Згідно з інформацією в ProZorro, умови тендеру передбачають постачання пікапів до 30 травня 2023 року, на умовах 100-відсоткової післяплати.

Замовник пояснював такі короткі терміни постачання необхідністю отримання автомобілів якомога швидше в умовах повномасштабної війни та запровадженого правового режиму воєнного стану.

Заявки на участь подали ТОВ “Зернотрейд” із пропозицією китайських автомобілів Dongfeng 4×4 на загальну суму 68,45 млн грн (із ПДВ), а також ТОВ “Талісман Автостиль”, яке запропонувало французькі пікапи Peugeot Landtrek Active за 70,112 млн грн.

Замовник торгів відхилив пропозицію ТОВ “Зернотрейд” (найкращу за ціною) як таку, що не відповідає умовам, і потім висунув вимогу другому учаснику про усунення невідповідностей до 5 квітня. Однак, за інформацією в ProZorro, “Талісман Автостиль” цих невідповідностей не усунув.

У результаті після відхилення двох пропозицій торги скасовано.

administrator

Related Articles