Чиновницю із Києва підозрюють у розкраданні 1,3 млн грн, виділених на закупівлю генераторів у навчальні заклади, – Офіс генпрокурора

Київ. 2 травня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Начальниці Управління освіти Голосіївської районної адміністрації було сповіщено про підозру у привласненні 1,3 млн грн бюджетних коштів, призначених на закупівлю генераторів у навчальні заклади, повідомляється на сайті Офісу генерального прокурора у вівторок.

За даними слідства, Управління освіти Голосіївської РДА за результатами тендерної процедури уклало з підприємством договори на закупівлю 17 генераторів, щоб забезпечити електроенергією укриття навчальних закладів Голосіївського району. Вартість договору становила понад 3,7 млн грн. При цьому посадовці забезпечили перемогу в тендері підприємцю, який запропонував ціни значно вищі за ринкові, з метою незаконного одержання коштів із міського бюджету.

Результатом стало безпідставне перерахування бюджетних коштів на суму понад 1,3 млн грн.

Слідчі висунули зловмисниці підозру за ч.5 ст.191 (привласнення бюджетних коштів), ч.2 ст.366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України. Слідство триває, перевіряють причетність до скоєння злочину інших осіб.

administrator

Related Articles