У Херсоні та області вже 21 загиблий під обстрілами, 48 поранених – Зеленський

Київ. 3 травня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Кількість загиблих унаслідок обстрілів російськими окупантами Херсона та інших населених пунктів Херсонської області сягнула 21 людини, повідомив президент України Володимир Зеленський.

“Залізничний вокзал і переїзд, будинок, будівельний магазин, продуктовий супермаркет, автозаправка – знаєте, що об’єднує ці місця? Кривавий слід, який залишає Росія своїми снарядами, вбиваючи мирних людей у Херсоні та Херсонській області. На сьогодні – 21 загибла людина! 48 поранених! Усі цивільні! За один неповний день! В одній області!”, – написав Зеленський у телеграмі в середу ввечері.

Глава держави висловив співчуття сім’ям і близьким загиблих. “Ми ніколи не пробачимо винних. Переможемо країну-зло і змусимо всіх винних відповісти!”, – додав Зеленський.

Раніше голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін повідомив про 19 загиблих і 47 поранених мирних жителів області в результаті російських обстрілів у середу, водночас зазначивши, що цифри попередні й можуть зрости.

За наявними даними, троє людей загинули під час обстрілу супермаркету “Епіцентр” у Херсоні, 2 – привокзальної площі, 4 – магазину “АТБ”, один чоловік загинув у власному автомобілі поблизу залізничного переїзду, 5 – у житлових кварталах міста. Ще 3 загиблих – це енергетики, які працювали біля селища Степанівка.

Джерело: https://t.me/V_Zelenskiy_official/6108

administrator

Related Articles