Молодь запрошують до участі у «Моделі Верховної Ради України» у Києві

ГО «Українські Студенти за Свободу» та Київська Школа Економіки запрошують вас стати учасниками «Моделі Верховної Ради України» — дводенної симуляційної гри про політику та законодавство!

Ви завжди цікавились політикою, правом та державотворенням? Хочете зрозуміти, як працює апарат Верховної Ради зсередини, відчути себе у ролі народного депутата й прокачати свою політичну свідомість?

Тоді цей проєкт для вас! 

Подія відбудеться 6-7 травня у Київській Школі Економіки (м. Київ, біля ст. м. Берестейська). 

Через тренінги, дебати та роботу із законопроєктами ви здобудете практичні і теоретичні навички у сфері: лобіювання, законотворення, публічних виступів, професійних перемовин, ефективної комунікації та зрозумієте, які закони для України є справді потрібними, а які лише заважають свободам громадян.

Модель ВРУ не тільки навчить вас бути справжніми законотворцями і політиками, вона допоможе зрозуміти краще процеси парламентаризму та демократії. Ви можете змоделювати Верховну Раду так, якою би ви як нове покоління лідерів України, хотіли її бачити і не повторювати помилок, які нині є.

Організаційний внесок — 350 гривень (для студентів) та 500 грн (для учасників, які студентами не є). У цю суму входить вартість друку усіх роздаткових матеріалів та повноцінне кількаразове харчування протягом двох днів події.

⏰ Дедлайн заповнення форми: 14 квітня. Кількість місць обмежена!

Реєстрація та більше інформації про захід на сайті події: (https://studfreedom.org/model-verkhovnoi-rady-ukrainy-reiestratsiia-vidkryta/).

administrator

Related Articles