Warner Bros. Discovery завершила І кв. з чистими збитками гірше за прогноз

Нью Йорк. 5 травня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Американська медіакомпанія Warner Bros. Discovery завершила перший квартал 2023 року зі збитками, гіршими за очікування, виторг також не виправдав прогноз.

Як повідомляється в пресрелізі компанії, чистий збиток у січні-березні становив $1,069 млрд, або 44 центи із розрахунку на акцію, порівняно з чистим прибутком у розмірі $456 млн, або 69 центів на акцію, отриманого за аналогічний період минулого року.

Тим часом скоригований прибуток до податкових, процентних та амортизаційних виплат (EBITDA) виріс до $2,611 млрд з $1,027 млрд.

Виторг збільшився до $10,7 млрд проти $3,159 млрд роком раніше.

Опитані FactSet аналітики в середньому оцінювали чистий збиток компанії на рівні 12 центів на акцію, EBITDA – $2,7 млрд, виторг – $10,8 млрд.

Кількість передплатників сервісів Warner Bros. Discovery збільшилася на 1,5 млн порівняно з четвертим кварталом і досягла 97,6 млн.

Котирування акцій медіахолдингу падають на 5,9% під час попередніх торгів у п’ятницю. Капіталізація компанії з початку поточного року зросла на 30% (до $31,2 млрд), тоді як фондовий індекс Nasdaq Composite додав 14,3%.

Warner Bros. Discovery була створена в результаті злиття WarnerMedia (медіапідрозділу AT&T) з Discovery Inc. Портфель компанії об’єднує понад 100 добре відомих та популярних у всьому світі брендів, включно із HBO, Warner Bros., Discovery, DC Comics, CNN, Cartoon Network, HGTV, Food Network, TNT, TBS, Eurosport, TLC, Animal Planet тощо.

administrator

Related Articles