"ArcelorMittal Кривий Ріг" через підвищену небезпеку атак країни-агресора мінімізував вихід персоналу 8-10 травня

Київ. 8 травня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Керівництво Криворізького гірничо-металургійного комбінату ПАТ “ArcelorMittal Кривий Ріг” (АМКР, Дніпропетровська обл.) у зв’язку з підвищеною небезпекою атак країни-агресора 8-10 травня ухвалило рішення тимчасово мінімізувати кількість адміністративного та робочого персоналу на робочих місцях.

Згідно з інформацією компанії в телеграм-каналі компанії, у цей період співробітники за погодженням із безпосереднім керівником можуть скористатися будь-яким із таких варіантів: відпустка без збереження заробітної плати, щорічна відпустка, простій або віддалена робота.

“Просимо з розумінням поставитися до цих заходів безпеки, пов’язаних із поточною ситуацією”, – зазначено в повідомленні.

На підприємстві також нагадують, що у зв’язку з активізацією атак ворога усім необхідно дотримуватися правил безпеки: під час оголошення повітряної тривоги працівники мають припинити виробничі процеси та пройти до найближчих укриттів, залишаючись там до сигналу “Відбій”. Доменні печі №№ 6, 8 і коксові батареї №№ 5, 6 на цей період припиняють свою роботу, зазначено в повідомленні.

Зі свого боку генеральний директор АМКР Мауро Лонгобардо у своєму зверненні до працівників сказав, що 8 і 9 травня компанія разом із цивілізованим світом відзначає День пам’яті та примирення, День Перемоги над нацизмом у Другій світовій.

“Ми вклоняємося перед подвигом 350 металургів цього заводу, які не повернулися з фронтів Другої світової війни. Ми вклоняємося перед подвигом 94 наших колег, які віддали життя за незалежність України з 2014 року. Ми пам’ятаємо наших героїв. І будемо пам’ятати завжди! Слава Україні!” – наводяться його слова у зверненні.

“ArcelorMittal Кривий Ріг” – найбільший виробник сталевого прокату в Україні. Спеціалізується на випуску довгомірного прокату, зокрема, арматури і катанки.

ArcelorMittal володіє в Україні найбільшим гірничо-металургійним комбінатом “ArcelorMittal Кривий Ріг” і низкою малих компаній, зокрема, ПАТ “ArcelorMittal Берислав”.

administrator

Related Articles